OSASTOT

HÄLYTYSOSASTO

Hälytysosasto osallistuu pelastustehtäviin, joista yleisimpiä ovat rakennus- ja huoneistopalot, maastopalot ja myrskyvauriot.

Osastoon liittyminen ei edellytä aiempaa palokuntakokemusta. Ikää pitää olla vähintään (16) – 18 vuotta. Osastossa toiminta aloitetaan sammutusmiesharjoittelijana perehdytysjaksolla, joka sisältää palo- ja pelastusalan alkuharjoitteita ja toimintaan tutustumisella. Osaston toiminnassa mukana olemiselle edellytämme aktiivista harjoituksiin osallistumista ja sitä kautta valmistautumista sammutus- ja pelastusalan kursseille. 

Osastossa harjoitellaan palo- ja pelastusalan taitoja kerran viikossa maanantaisin klo:18.00-20.00 Nurmijärven paloasemalla.

Hälytystehtävien suorittaminen tehokkaasti ja turvallisesti edellyttää jokaiselta osallistumista aktiivisesti harjoituksiin jossa harjoitetaan ja ylläpidetään riittävää tieto- ja taitotasoa hälytystehtävien hoitamista varten ja tämän lisäksi kaikkien hälytysosastoon kuuluvien hälytystehtäviä suorittavien jäsenten pitää käydä pelastuslaitoksen vaatimusten mukaisesti Fire-Fit kuntotesteissä ja terveystarkastuksessa määräajoin.

Jos kiinnostuit hälytysosaston toiminnasta, ota yhteyttä hälytysosaston johtajaan tai täytä yhteydenottolomake.